Buitenschoolse Opvang De Boog

Buitenschoolse Opvang De Boog

BSO De Boog

Adres

Kedoestraat 102
3029CK Rotterdam
T 010 - 44 300 33

LRK-nummer 312.495.432

 

Met ingang van het schooljaar 2019-2020 biedt KindeRdam buitenschoolse opvang (BSO) aan in OBS De Boog. De BSO bevindt zich in een fijn lokaal, direct grenzend aan het schoolplein. Buitenspelen doen we dus veel, maar ook binnen kunnen de kinderen lekker spelen in een uitdagende omgeving. We hebben de beschikking over verschillende speelhoeken, een mooie sportzaal en een keuken. Dat wordt lekker kokkerellen!

BSO De Boog heeft elke week een uitdagend activiteitenprogramma. Daarnaast bieden we regelmatig een van onze workshops aan. En daar schrijven kinderen zich graag voor in. Want wie wil er nou niet leren hoe je pizza’s bakt, een auto uitdeukt, een raket lanceert …  

Tussenschoolse Opvang (TSO)
De pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse opvang verzorgen ook de opvang tussen de middag. Bekende gezichten dus voor kinderen die naar de BSO gaan. Dat is wel zo fijn.

 

 

Samen met ouders
Ouderbetrokkenheid vinden wij erg belangrijk. Hoe wij dit vormgeven staat beschreven bij samen met ouders. Binnen het kindcentrum is een oudercommissie (OC) actief. Wil je daarnaast actief meedenken over belangrijke zaken als de kwaliteit van onze kinderopvang, ons pedagogisch beleid, de openingstijden en het prijsbeleid? We verwelkomen je graag in onze oudercommissie. Aanmelden kan eenvoudig bij een van onze pedagogisch medewerkers.


Parkeergelegenheid: er is voldoende parkeergelegenheid voor en rondom de school.  

Vakantieopvang BSO
In de vakanties is vervelen ook niet nodig bij BSO De Boog. Zes weken lang kunnen de kinderen deelnemen aan heel veel leuke en uitdagende activiteiten rondom verschillende thema's; BSO Vakantieland.

Terug

Kedoestraat 102

3029 CK Rotterdam

010-4780808

directie@nullobsdeboog.nl