Samenwerking

Samenwerking

Op De Boog is elke donderdag de logopediste aanwezig. We hebben een samenwerking met kinderlogopediepraktijk De Kletsmajoor. Een kinderlogopediepraktijk in Rotterdam die is gecertificeerd en staat voor kwaliteit!

Het team bestaat uit logopedisten met verschillende specialisaties. Kennis wordt met elkaar uitgewisseld, waardoor de kinderen en hun ouders zo optimaal mogelijk kunnen worden begeleid. De Kletsmajoor zit op verschillende scholen in de wijken Spangen/Delfshaven en er wordt daar nauw samengewerkt met intern begeleiders en leerkrachten.

Op De Boog is Rabia Altintas de logopediste. Rabia heeft ervaring opgedaan in een praktijk en richt zich graag op kinderlogopedie.  Ze weet veel van spraak-, taalproblemen en heeft een cursus gedaan in Beginnende Geletterdheid (voorwaarden voor het leren lezen).

De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, wat betekent dat alle behandelingen op school worden vergoed. Een voorwaarde daarbij is wel dat ouders/verzorgers zo veel mogelijk bij de behandelingen betrokken zijn. Hiervoor is de aanwezigheid van een ouder/verzorger tijdens de behandelingen heel belangrijk (minimaal 50%). Ook voor de voortgang van de logopedie is dit essentieel.

Wilt u meer informatie over de praktijk dan kunt u terecht op de website: www.dekletsmajoor.nl

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen naar: 010-425 31 90 of per mail: info@dekletsmajoor.nl

Terug

Kedoestraat 102

3029 CK Rotterdam

010-4780808

directie@nullobsdeboog.nl