Logopedie Kletsmajoor

Op De Boog is elke donderdag de logopediste aanwezig van kinderlogopediepraktijk De Kletsmajoor. Dit is een gecertificeerde kinderlogopediepraktijk in Rotterdam, die staat voor kwaliteit!

Het team bestaat uit logopedisten met verschillende specialisaties. Kennis wordt met elkaar uitgewisseld, waardoor de kinderen en ouders zo optimaal mogelijk kunnen worden begeleid. De Kletsmajoor werkt nauw samen met intern begeleiders en leerkrachten.

Op De Boog is Rabia Altintas de logopediste. Rabia heeft ervaring opgedaan in een praktijk en richt zich graag op kinderlogopedie.  Ze weet veel van spraak-, taalproblemen en heeft een cursus gedaan in Beginnende Geletterdheid (voorwaarden voor het leren lezen).

De praktijk heeft met alle zorgverzekeraars een contract afgesloten, wat betekent dat alle behandelingen op school worden vergoed. Een voorwaarde daarbij is wel dat ouders zoveel mogelijk bij de behandelingen betrokken zijn. Hiervoor is de aanwezigheid van een ouder tijdens de behandelingen heel belangrijk (minimaal 50%). Ook voor de voortgang van de logopedie is dit essentieel.

Wilt u meer informatie over de praktijk, dan kunt u terecht op de website: www.dekletsmajoor.nl

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u bellen naar 010-425 31 90 of mailen naar info@dekletsmajoor.nl

Terug

Kedoestraat 102

3029 CK Rotterdam

010-4780808

directie@nullobsdeboog.nl